Ajánlatkérő lap

Az ajánlatkérés elküldése még nem foglalja magába a szolgáltatás megrendelését. Kitöltést követően küldöm az árajánlatot, melynek elfogadásával jön létre a szolgáltatás megrendelése.

Kérlek, olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket (GY.I.K.), valamint az Általános Szerződési Feltételeket. Ha felmerülne benned olyan kérdés, amit itt nem találsz, keress az alábbi elérhetőségen: Telefon: +36/30 439 5663, E-mail: andrea@cicafelugyelet.hu

A Szolgáltatás Megrendelő részéről történő lemondása – a Megrendelés Vállalkozó általi visszaigazolását követően – az alábbi feltételek szerint történhet: - 2-0 nappal a Szolgáltatás teljesítésének megkezdése előtt a teljes díj összegének 50%-a kifizetendő, ebben az esetben a Vállalkozó a lemondást követően állítja ki számláját, amelyet Megrendelő banki átutalással köteles megfizetni. Kérjük, hogy Adatvédelmi Szabályzatunkat gondosan tanulmányozd át, és ha egyetértesz az abban leírtakkal, jelöld be a következő sorban a jelölődobozt, mert enélkül nem tudjuk az általad igénybe venni kívánt feladatot ellátni.